Presentació

Som la Noelia Belmonte, la Mª Cinta Sánchez i la Zoraida Soldado de 4t de pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili i escrivim aquest primer post per fer la presentació del nostre Bloc de l’assignatura de Disseny i desenvolupament de projectes mitjançant les TIC, el qual l’utilitzarem al llarg del curs aportant tot l’explicat al llarg de cada sessió magistral de la matèria així com els diferents apartats del projecte que haurem de crear pròximament.

Dimarts dia 01/10/2013 vam fer la presentació de l’assignatura instruïda per la professora Mar Camacho.

Primerament, la professora ens va demanar que ens asseguéssim a les cadires però amb rotllana, per poder interactuar millor entre nosaltres. La Mar, ens va fer una petita presentació introductòria de l’assignatura i ens va demanar que ens anéssim presentant un per un, dient el nostre nom, d’on érem i quines expectatives esperem que ens aporti aquesta matèria.

Un cop feta la presentació, la professora ens va proposar la següent dinàmica: Durant 15’ cadascú de nosaltres havíem d’elegir un objecte (que en aquell moment poguéssim mostrar a la resta de companys), que ens fes sentir identificats i amb el qual ens poguéssim descriure a través d’ell. 

Passats els minuts i per ordre de llista (començant per la lletra G dels cognoms), vam fer un per un la nostra presentació de l’objecte. Durant les presentacions, entre nosaltres ens teníem que valorar i puntuar, ficant un 1 si la presentació era fluixa, un 2 si estava bé però creiem que podia ser millorada, i un 3 si creiem que la presentació era bona. Finalment, vam arribar a la conclusió que les presentacions que més ens havien agradat a la majoria de companys eren les de Norma i Roger, ja que van fer unes presentacions originals i amb un gran significat.

Seguidament, la professora ens va explicar exactament en què consistirà l’assignatura i ens va explicar totes les activitats que durem a terme al llarg del curs. Aquestes activitats són: el bloc que estem creant avui (i que cada grup haurà de crear i explicar el transcurs tant de cada sessió magistral com del projecte que crearem), el bloc grupal de tota la classe (on cada grup, quan li toqui, haurà de pujar una notícia interessant referent a les TIC), o un projecte que farem cada grup.
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s