Les TIC en l’àmbit professional i les Xarxes Socials

Parlant sobre les TIC en l’ambit professional, podem arribar a la conclusió de que en totes les empreses s’estan potenciant molt l’ús de les TIC amb la finalitat de donar qualitat al producte o el servei. La societat s’està adonant que les TIC són el present, ja no són el futur, i que són necessàries per a cobrir les necessitats i facilitar feines. Per aquest motiu, les empreses o els centres docents donen formació als treballadors i estudiants per a que utilitzin les tecnologies amb un adequat ús i que siguin competents amb elles. Ens hem adona’t que les tecnologies han estat present en tots els projectes que han anat sorgint i que s’han identificat com a innovadors, i tal com ha fet l’anàlisi del grup que ha exposat, la gent que està formada amb les TIC troba feina perquè la societat demana aquesta competència digital per al bé de la seva empresa.

 A més a més hem tractat el tema de les xarxes socials. Hem comprovat que la xarxa social que més predomina actualment és el Facebook. Creiem que el Twitter té un ús més d’informació i aprenentatge perquè la majoria dels usuaris comparteixen notícies, pensaments sobre la societat, interessos culturals… Mentre que, tant el Facebook, l’instagram, blogs, tuenti… són d’ús personal, com a hobby o oci. Volem remarcar que la gran majoria de blogs són d’interés propi per comunicar temes que realment domines i que a altres persones els hi poden interessar. Per últim, nombrar que la majoria de les empreses fan us d’aquestes xarxes i d’altres per tal de fer-se publicitat, com ara les que veurem a sota de la publicació. Podem observar que hi ha algunes de comunes i conegudes, però trobem d’altres  que desconeixiem com el “Kedin” i el “Pinterest“.

marques

En les imatges podem veure tres marques conegudes i tots els seus perfils socials; per ordre: Nike (Noelia), Nestlé (Cinta), El Corte Inglés (Zoraida).

Esta entrada fue publicada en Les TIC, Xarxes socials y etiquetada , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s